Koch Heavy Cut H9.01 250 ml - brusná pasta
Hrubá brusná pasta bez obsahu silikonového oleje
Popis přípravku: Inovativní brusná pasta pro rychlé strojové leštění silně zvětralých laků, odstraňování hlubokých škrábanců a pro rychlé odstraňování lakovací mlhy a nábrusů až do zrnitosti 1 200. Díky extrémně homogennímu brusnému zrnu vytváří Heavy Cut 9.01 mimořádně vysoký výbrus při velmi dobrém stupni lesku. Dá se při nízké tvorbě prachu dlouho leštit bez nalepení. Je vhodný pro všechny druhy laků (jak měkké, tak i odolné proti poškrábání).
Okruh použití: Laky osobních automobilů, užitkových vozidel, motocyklů atd.
Stupeň brusu 9
Stupeň lesku 5
Použití: Leštěte křížovými pohyby pomocí rotační leštičky a leštícího kotouče z beránka (při nábrusu 1 200 – 2 500) nebo leštícího kotouče Heavy Cut – červené označení (při nábrusu 2 000 – 5 000). S brusnou pastou pracujte při středních otáčkách a středním tlaku. Nejlepšího možného lesklého povrchu dosáhnete doleštěním pomocí prostředku Micro Cut M3.02.
Kategorie: | Brusná - HARD |
---|
Hrubá brusná pasta bez obsahu silikonového oleje
Popis přípravku: Inovativní brusná pasta pro rychlé strojové leštění silně zvětralých laků, odstraňování hlubokých škrábanců a pro rychlé odstraňování lakovací mlhy a nábrusů až do zrnitosti 1 200. Díky extrémně homogennímu brusnému zrnu vytváří Heavy Cut 9.01 mimořádně vysoký výbrus při velmi dobrém stupni lesku. Dá se při nízké tvorbě prachu dlouho leštit bez nalepení. Je vhodný pro všechny druhy laků (jak měkké, tak i odolné proti poškrábání).
Okruh použití: Laky osobních automobilů, užitkových vozidel, motocyklů atd.
Stupeň brusu 9
Stupeň lesku 5
Použití: Leštěte křížovými pohyby pomocí rotační leštičky a leštícího kotouče z beránka (při nábrusu 1 200 – 2 500) nebo leštícího kotouče Heavy Cut – červené označení (při nábrusu 2 000 – 5 000). S brusnou pastou pracujte při středních otáčkách a středním tlaku. Nejlepšího možného lesklého povrchu dosáhnete doleštěním pomocí prostředku Micro Cut M3.02.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.